De personal training Nijmegen helpt jou met het behalen van doelen

2 min read
personal training Nijmegen

Personal Training Nijmegen  is het trainen met een personal trainer. Het is bewezen dat 90% van mensen die trainen met een personal trainer hun doelen behalen. Personal training is het werken met een trainer die samen met jou stappen onderneemt om er voor te zorgen dat jij resultaat haalt, je hebt bijvoorbeeld een doel voor jezelf opgesteld en je gaat hiermee aan de slag. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om je techniek te verbeteren, om af te vallen of om sterker te worden. Samen met iemand gaat dat beter: je staat er dan niet alleen voor.

personal training Nijmegen

 Hoe gaat personal training Nijmegen er aan toe

Je begint vaak met een kennismakingsgesprek. Dit houdt in dat je kennismaakt met jouw trainer, maar je kijkt ook naar je eigen lichaam. Je kunt bijvoorbeeld een test doen, hieruit kan een personal trainer opmaken hoe je ervoor staat. Vervolgens stellen jullie samen een doel  vast wat te behalen is. Afhankelijk of je 1 of 2 of vaker in de week wilt trainen; deze keus is geheel aan jou zelf, hoe vaker je afspreekt hoe vaker je sport. Je kunt ook nog een keuze maken om bijvoorbeeld trainingen buiten de sportschool om te doen.En natuurlijk wordt er ook nog gekeken naar hoe je kunt werken aan een gezonde leefstijl.

De koppeltraining

Je kunt ook samen trainen met een vriend of vriendin als je liever met een partner aan de slag gaat. Dit is ook mogelijk bij personal training Nijmegen. Het voordeel hiervan is dat je elkaar toch net iets extra kunt motiveren. De trainingssessie duurt standaard een uur, met uitzondering van de eerste sessie waarbij we een aantal lichaamsmetingen uitvoeren. De koppel trainingen zijn wel alleen mogelijk als je hetzelfde niveau hebt.