Een goede bootcamp training

2 min read
bootcamp

Bootcamp is een manier van trainen die vroeger veel gebruikt werd door het amerikaanse leger. Dit komt omdat je met bootcamp op een intensieve manier veel verschillende spiergroepen in een korte tijd traint. Ook train je op uithoudingsvermogen, lenigheid en explosiviteit. Dit zijn allemaal dingen die een persoon in het leger nodig heeft. Tegenwoordig is dit een manier van trainen die over de hele wereld wordt gebruikt om fit te blijven. Amsterdam Personal training is een goede plek om deze vorm van trainen te volgen. Ze hebben ervaren trainers die alle oefeningen goed weten en je goed uitleggen. Ook zorgen ze ervoor dat iedereen gezien wordt.

Niet alleen bootcamp

Naast het trainen op de amerikaanse manier is personal training ook zeer populair. Personal training is een hele goede manier van trainen als je iets specifiek wilt bereiken met sporten. Afvallen, spiermassa kweken, conditie verbeteren en nog veel meer zijn goede voorbeelden hiervan. Bij Amsterdam Personal training kun je ook personal training volgen. Ze hebben hier hele ervaren mensen voor die echt weten wat ze doen en hiervoor ook gestudeerd hebben. Ze kunnen heel goed inschatten wat het niveau van een persoon en wat ze allemaal niet kunnen.

Voorgaande sporters

De sporters die je voor zijn gegaan en hun doelen hebben bereikt bij Amsterdam Personal training hebben een berichtje of testimonial voor je achtergelaten. Hierin kun je zien wat hun ervaringen waren. Dit kan positief en negatief zijn. Zo kun je een eerlijk beeld scheppen over de personal trainers en kijken of het wat voor jou is.