Een personal trainer in Amsterdam-West van Bootcamp Tai

2 min read
logo tai

Hang je al maanden of zelfs jaren in hetzelfde cirkeltje en heb je besloten om hier iets aan te doen? Dan ben je voor en personal trainer Amsterdam-West bij Bootcamp Tai aan het juiste adres voor kwalitatieve personal trainingen. 

De personal trainers van Bootcamp Tai 

Je bent voor een personal trainer Amsterdam-West bij Bootcamp Tai aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool erg veel verstand , kennis en ervaring hebben op het gebied van fitness, persoonlijke begeleiding, het menselijk lichaam en voeding. Tijdens de intensieve 60 minuten waarin je onder begeleiding van en deskundige zult gaan sporten zul je worden gepushed en worden begeleid om alles uit jezelf te halen. Voor deze trainingen wordt de focus gelegd op de persoonlijke doelstellingen die jij voor jezelf hebt gesteld. 

Een intakegesprek met de personal trainer 

Als de informatie over deze personal trainers van Bootcamp Tai jouw aanspreekt kun je gemakkelijk en snel telefonisch contact met de sportschool opnemen. Voordat je zult gaan beginnen met sporten zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over de persoonlijke doelstellingen die jij wil gaan behalen met personal training en over jouw huidige voedingspatroon. 


Een op maat gemaakt voedingsschema 

Het consumeren van de juiste voeding is van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl. Na het intakegesprek zal de personal trainer daarom ook een voedingsschema opstellen op basis van de voeding die jij lekker vindt. Zo zul je op een lekkere en verantwoordelijke manier gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.