Een uniek dagje fietsen

2 min read
Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug

Ben je lekker sportief en vind je het leuk om een tocht te maken op een mountainbike, op de Utrechtse Heuvelrug kun je de mooiste tochten maken. Of je nu een beginnende fietser bent, of je hebt al wat ervaring er zijn voor iedereen leuke mogelijkheden. Je kunt dus eenvoudig met vrienden en familie er een dagje op uit trekken, of maak er een sportief weekend van. Je hoeft zelfs geen mountainbike te hebben, deze kun je huren bij Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug. De fietsen die je huurt zijn uitstekend onderhouden en van goede kwaliteit. 

Prachtige streek om te fietsen

Als er een gebied prachtig is om in te fietsen dan is het de Utrechtse Heuvelrug, tussen Hilversum en Amerongen liggen de routes die je kunt fietsen. In vergelijking met andere gebieden in Nederland, fiets je redelijk hoge hellingen op. Voordeel is wel dat het glooiend is en je verschillende ondergronden hebt, prachtige zand en bospaden waarover je kunt fietsen. Waan je in vrijheid door de bossen bij een Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug, wil je het wat rustiger aandoen om te beginnen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Voor iedere fietser is er een geschikt parcour aanwezig.

Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug

Voordeel van het huren van een fiets

Bij een Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug heb je een aantal voordelen, wil je een leuke tocht maken met vrienden en heb je zelf geen fiets kun je dit toch doen. De fietsen die worden verhuurt zijn stuk voor stuk uitstekend onderhouden, en prima afgesteld zodat je optimaal kunt genieten van de route. Verschillende formaten fietsen maken het mogelijk dat iedereen wel een geschikte fiets krijgt, voor de veiligheid wordt er ook een helm meegegeven. Huur je een mountainbike dan is dit inclusief het vignet wat je nodig hebt om op de Utrechtse Heuvelrug te mogen fietsen.