Fitness apparatuur leasen is de meest voorkomende financieringsoptie die beschikbaar is voor studio’s

2 min read

Fitness apparatuur leasen is de meest voorkomende financieringsoptie die beschikbaar is voor studio’s en sportscholen die gebruikmaken van leasing van fitnessapparatuur. Het belangrijkste doel van een kapitaal lease is om de aankoop van fitnessapparatuur te financieren met behoud van het werkkapitaal van de eigenaar.

U kunt de aankoop van hun eigen apparatuur, beveiligingssystemen, computer hardware en -software, vloeren, buitensignalisatie en andere tastbare items die nodig zijn om het bedrijf te runnen, financieren door middel van een lease van fitnessapparatuur. De eigenaar (s) zijn verplicht om persoonlijk in te staan voor de lease van fitnessapparatuur.

Contant geld besparen en beheersen

Fitness apparatuur leasen bespaart uw werkkapitaal voor dagelijkse bedrijfskosten, bedrijfsuitbreidingen of onverwachte bedrijfs gerelateerde uitgaven. Naast het besparen van uw werkkapitaal, biedt een lease overeenkomst een vooraf bepaald maandelijks item, waarmee u effectiever kunt budgetteren. Met voorspelbare maandelijkse uitgaven kunt u vol vertrouwen lange termijn plannen voor uw bedrijf ontwikkelen en uw bedrijf opzetten met de fitnessapparatuur die u nodig hebt, terwijl u uw cashflow beschikbaar houdt voor andere uitgaven.

Upgrade verouderde apparatuur


Afhankelijk van uw bedrijfstype kan de keuze voor het leasen van fitnessapparatuur u helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fitnessapparatuur en -technologie. Hoe lang bent u van plan het activum te behouden? Als u het alleen voor de korte termijn wilt houden, zult u merken dat leasen een beter alternatief is dan het kopen en opnieuw verkopen wanneer u het niet langer nodig heeft

Bepaal zelf de duur van de overeenkomst

U kunt ook de duur van uw lease overeenkomst bepalen, dus als u werkt met technologie die snel verandert, kunt u een shortlease aangaan om ervoor te zorgen dat u altijd voorop loopt in uw branche.