Fysiotheraptie Ellekoot helpt je met je sportblessure

2 min read
Fysiotherapie Ellekoot

Fysiotheraptie Ellekoot staat voor je klaar wanneer je een sportblessure hebt. Een sportblessure is een van de meest voorkomende blessures. Dat is natuurlijk ook niet onverwacht, want een groot deel van de mensen sporten. Hierbij kan je er niet onderuit dat sporten goed voor je is. Daarentegen sport iedereen voor zo zijn eigen redenen. De ene wilt fit en sterk worden, de ander vindt voetballen leuk en de ander vindt het prettig om na het werk stoom af te blazen.

Spieren

Fysiotheraptie Ellekoot staat voor je klaar

Zelf ben ik er een die sporten leuk en gezellig vind. Hierbij hoef ik niet meer in de hoofdklasse te spelen, maar heb ik liever een leuke team. Bij wedstrijden gaan we natuurlijk fanatiek tegenaan. Alleen loop je bij sporten wel een risico. Er is altijd de mogelijkheid dat er iets gebeurd wat je lichaam niet zo leuk vindt. Denk aan je voet verkeerd neerzetten. In ieder geval, dat gebeurde mij drie weken geleden. Voordat ik er eigenlijk erg in had, lag ik op de grond. Vervolgens voelde ik pijn in mijn enkel en konden we zien dat hij begon met opzwellen. Maar wat doe je ook al weer in zo’n situatie?

Begeleiding

Daar zat ik dan met een ice-pack op mijn enkel. Hierbij wilde ik zekerheid hebben en had ik fysiotheraptie Ellekoot gebeld. Ik had de situatie voor een deel uitgelegd en ik kon de volgende dag al terecht. Gelukkig had de sportclub een reserve paar krukken liggen, die ik mocht gebruiken. Na een lange en vervelende nacht had ik mijn afspraak bij Ellekoot. Aan de telefoon hadden ze al het vermoeden dat ik mijn enkel had verzwikt. De fysiotherapeut onderzocht mijn enkel en gaf aan dat ik hem inderdaad verzwikt had. Gelukkig was het verder niks ernstigs, waarbij ik de komende weken met de krukken zal doorbrengen.