Groepslessen Eindhoven gezocht op het internet

2 min read
Smart

groepslessen eindhovenHet werk dat ik en mijn collega´s verrichten bestaat uit besturen van een reachtruck. Een reachtruck is een soort grotere heftruck die een hoger bereik heeft. Bij dit werk kijk je een groot deel van de dag omhoog. Hierdoor ontstaan ook soms wat pijntjes in de rug en nek. Nu ik en mijn collega´s hier soms over klagen, zijn we samen na de klankbord bespreking tot de conclusie gekomen dat we deel gingen nemen aan een soort van fysiotherapie in de vorm van groepslessen Eindhoven.

Oefeningen die de pijn verminderen

De groepslessen hebben we gevolgd bij Smart Personal Training in Eindhoven. In de groepslessen zijn wel allemaal een voor een geïnformeerd en geadviseerd. Ook hebben we in de groepslessen allemaal oefeningen verricht die de pijn sterk hebben vermindert. Mijn collega´s en ik zelf ook zijn erg tevreden over de groepslessen van Smart Personal Training in Eindhoven. Vooral als we kijken naar het resultaat.groepslessen eindhoven

Zelfs de baas is geïnteresseerd

Nu mijn collega´s en ik de groepslessen hebben afgerond weten we zeker dat we bij terugkerende pijn zeker terugkomen bij Smart Personal Training in Eindhoven. Onze baas die soms ook op de reachtruck rijdt, is bij pijn ook van plan om naar de groepslessen te gaan. Dit geldt ook voor alle andere collega´s die nog niet hebben deelgenomen aan de groepslessen van Smart Personal Training in Eindhoven. Ook zijn mijn collega´s en ik erg blij dat we nu zonder zorgen het werk wat we doen weer kunnen verrichten. We weten immers dat we niet snel blijvende pijn kunnen oplopen.