Personal training was het perfecte middel om mijn doel te behalen

2 min read
Trainer

Sinds een tijdje ben ik zeer actief op het gebied. Ik vind het heerlijk om na een lange werk dag, waarop ik alleen maar op een stoel zit, eventjes alle energie eruit te gooien in de sportschool. Ook vond ik het zeer belangrijk om weer te gaan sporten omdat ik mijn gewicht zag opstapelen en omdat het me ook enorm in de weg zat. Helaas zag ik nog geen verschil in mijn gewicht. Ik realiseerde dat ik iets fout deed.

Lovende verhalen over gewichtsverlies

Veel kennissen die ook sporten bij een sportschool, vertelde lovende verhalen over gewichtsverlies. Mijn vraag die ik toen stelde was; ‘’hoe doe je dat dan?’’. Waarop ik het antwoord kreeg dat het zo goed ging dankzij een personal coach die hun helpt met sporten én eten. Door dit antwoord raakte ik zeer geïnspireerd om ook een coach in te schakelen. Dit omdat het met mijzelf steeds niet wilde lukken om gewicht te verliezen.

Sporten

Zie al verschil in gewicht!

Voor de personal coach ging ik na eventjes gezocht te hebben op het internet naar personal training Arnhem. Op de site van personal training Arnhem las ik het een en ander over werkwijze van de coach. Hierdoor raakte ik zeer geïnteresseerd en nam ik direct contact op met personal training Arnhem. Bij personal training Arnhem deed ik mijn verhaal en zij raadde me meteen aan om een coach te nemen. Nu ik dit heb gedaan krijg ik elke week het juiste advies op het gebied van sporten en op het gebied van eten. Ik vind het heel erg fijn om met de coach te praten, niet alleen omdat hij de juiste informatie geeft maar ook omdat hij mij motivatie in spreekt. Al een paar weken ben ik met de coach aan de gang en gek genoeg zie ik nu al verschil in gewicht! Ik ben erg tevreden en ga nog zeker langer door met de coach.