Slim voetbal wedden

2 min read

Met voetbalwedden doe je een voorspelling over een voetbal wedstrijd. Komt deze voorspelling uit, dan win je er geld mee, komt jouw voorspelling niet uit, dan verlies je geld. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan, want van verliezen kun je leren. Er zijn verschillende tactieken namelijk die ervoor zorgen dat jij steeds slimmer kunt meedoen aan het voetbal wedden.

Value betting met voetbal wedden

Er zijn verschillende trucjes die jou kunnen helpen zo winstgevend mogelijk te wedden op voetbal. Een voorbeeld hiervan is value betting. Bij elke weddenschap is een van de voorspellingen het meest aannemelijk dat deze uitkomt. Bijvoorbeeld als twee clubs tegen elkaar spelen, is op basis van het win percentage uit het verleden te stellen dat club 1 50% kans om te winnen, de kans dat het gelijkspel wordt is 30% en dat team 2 wint is 20%. Met value betting zet je je geld in op team 1, omdat de kans daarmee simpelweg het grootst is dat je succes hebt. Uiteraard is dit geen garantie maar een inschatting. Op de langere termijn zul je zien dat je dan relatief vaak wint.

De verdubbel tactiek

De verdubbel tactiek is ook een manier van zo veel mogelijk winst maken. Voor deze tactiek kies je een weddenschap binnen voetbal wedden, en zet je geld in op een van de teams. Bijvoorbeeld €5,-. Verlies je, dan zet je bij een volgende weddenschap het dubbele geld bedrag in, dus €10,-. Je zal eens een keer moeten winnen, en dan zul je zien dat door de dubbele inzet van de keer ervoor je jouw gemaakte verlies terug verdient plus de extra winst dat je maakt op de gewonnen weddenschap.