Sporten met plezier bij Sportcentrum Alphen

2 min read

Wil jij sporten met plezier? Neem dan eens een kijkje bij Sportcentrum Alphen, een sportschool in Alphen waar je je hart op kunt halen als het om sporten gaat. Er worden diverse lessen gegeven en ook zijn er mogelijkheden tot zaalvoetbal, zaalhockey, badminton en tennis. Ik sport al een tijdje bij deze sportschool en vertel je graag over mijn ervaringen.

Sportcentrum Alphen

Kennis maken met Sportcentrum Alphen

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke sportschool bij mij in de beurt. Ik heb geen rijbewijs, dus een sportschool dichtbij is voor mij de beste optie. Iemand wees mij op Sportcentrum Alphen, zij had goede ervaringen met deze sportschool namelijk. Ik ben op de website gaan kijken en mijn interesse was snel gewekt. Ik besloot snel contact op te willen nemen! De vrouw aan de telefoon was heel aardig en luisterde rustig naar mijn verhaal. Zij stelde voor dat ik eens een keer langskom voor een rondleiding en een proefles. Dit vond ik een goed idee. Op die manier kon ik het beste een beeld vormen van deze sportschool.

Heerlijk om weer te gaan sportenSportcentrum Alphen

Een paar dagen later bezocht ik de sportschool, gekleed in mijn allermooiste sportoutfit stapte ik een beetje gespannen de sportschool binnen. Ik werd welkom geheten door dezelfde mevrouw die ik sprak aan de telefoon. Ze gaf me direct een rondleiding door het gehele gebouw en alle zalen, ik had al snel een goed gevoel bij deze sportschool. Na de rondleiding volgde ik een proefles, welke ik erg leuk vond. Het was heerlijk om weer te gaan sporten en het voelt goed om op die manier weer aan mijn goede voornemens te werken. Ik besloot om direct lid te worden van de sportschool, zodat ik het goede gevoel van sporten snel weer opnieuw zou kunnen ervaren. Ben jij op zoek naar een goede en leuke sportschool in Alphen? Dan kan ik je Sportcentrum Alphen van harte aanbevelen.