Spullen die je niet kunt missen tijdens het golfsurfen!

1 min read
golfsurfen

Met de spullen die AWA aanbiedt, heb je alle benodigdheden om te golfsurfen.

Wat is golfsurfen

Golfsurfen is een van de meest bekendste watersporten, het is ook een bekende vorm van surfen. Voor deze sport heb je een board en golven nodig om te kunnen golfsurfen. Het is ontstaan in Polynesië, zij hebben het vervolgens geïntroduceerd in Hawaii en vervolgens hebben ze het golfsurfen belangrijk gemaakt.

golfsurfen

Vanuit Hawaii is het overgegaan naar het westen van het land, het is van Hawaii naar Californië gegaan. Nadat het naar Californië is gegaan, is de sport populair geworden en is er inmiddels een surfcultuur omheen ontstaan. Zelfs in Nederland is het mogelijk om te gaan surfen.

Benodigdheden

Voor alle benodigdheden om te gaan surfen, bent u bij AWA aan het juiste adres. AWA biedt namelijk veel verschillende kleuren, maten en vormen boards aan. Zo hebben ze voor iedereen wel een geschikte board. Voor trucjes is een kleinere board bijvoorbeeld geschikt en voor beginners is een grotere board geschikt, ook wel funboards genoemd.

 

Ondanks dat je alleen een board nodig hebt om te gaan golfsurfen, zijn er toch nog wat extra spullen nodig. Zo heb je bijvoorbeeld een boardbag, die zorgt ervoor dat je de board makkelijk kunt vervoeren zonder dat die beschadigd. Ook is het handig om je in twee sporten te verdiepen, zo krijg je meer verstand over watersporten en weet je precies waarop je moet letten als je aan een van die sporten gaat doen.

More Stories