Vitaliteit medewerkers is van ongekend belang

1 min read
vitaliteit medewerkers

Steeds meer mensen in Nederland kampen met overgewicht. Dat betekent dus ook dat er veel mensen met een kantoorbaan in Nederland te zwaar zijn. Dit resulteert in uitputting, niet alleen van het lichaam, maar ook van de mind. Dit begint een steeds groter probleem te worden. Als je het beste uit je team wilt halen als werkgever kan het een goed idee zijn om je hele team 1 keer of meerdere keren per weken te laten sporten. Dit kan bij een personal trainer zoals Iboya Training. Een personal trainer zorgt voor een beter vitaliteit medewerkers

Een goede balans is het begin van een betere vitaliteit medewerkers.

Je lichaam is een machine die van alles nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Er zijn ook veel stoffen die je lichaam niet gebruikt of misschien niet positief gebruikt. Dit kan allemaal die mooie balans verstoren. Iboya training kan jou leren om deze balans te creëren en meer uit je leven te halen. Ze leert je om veel efficiënter te sporten en zo meer te halen uit minder tijd. Dit is vooral interessant voor mensen met een druk schema.

vitaliteit medewerkers

Ook thuis lekker in beweging

De manier van trainen die Iboya heeft ontwikkeld kun je ook thuis volgen met haar instructievideo’s. Deze video’s zitten goed in elkaar en kan door iedereen gewoon in de huiskamer gevolgd worden. In de video’s worden de oefeningen goed uitgelegd en gezorgd dat je weet wat je moet voelen om het goed te doen.

More Stories